iHealth 102645

Popis produktu

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Popis produktu

Osobná váha iHealth HS3 umožňuje pohodlne zistiť presné hodnoty osobnej hmotnosti a indexu BMI. Namerané hodnoty automaticky bezdrôtovou prenesie do mobilnej aplikácie.

V spojení s tlakomerom iHealth BP5 a monitorom aktivity a spánku iHealth AM3 alebo AM3s získate širší pohľad na svoje zdravie, športovú kondíciu a životný rytmus.

Priamo v mobilnej aplikácii iHealth MyVitalis2, ktorá je zadarmo pre zariadenia s OS iOS a Android môžete sledovať a vyhodnocovať trendy vývoja všetkých meraných charakteristík vášho tela a aktivít.

Nastavte si osobný cieľ, ktorý chcete dosiahnuť do určitého termínu a sledujte jeho plnenie a získavajte veľa motivačných informácií.

Automatický prenos nameraných hodnôt

Osobná váha iHealth HS3 sa sama automaticky bezdrôtovo spojí s aplikáciou iHealth MyVitalis 2 na vašom iOS alebo Android mobilnom zariadení, kam prenesie všetky namerané hodnoty telesnej hmotnosti a BMI indexu.

Prehľadné zobrazenie výsledkov

Aplikácia iHealth MyVitalis2 zobrazí na displeji vášho mobilného zariadenia všetky vaše namerané hodnoty hmotnosti a indexu BMI. Cennou funkcionalitou je zobrazenie grafov dlhodobo uskutočnených meraní a porovnanie aktuálne nameraných hodnôt s dlhodobým osobným trendom.

Zdieľanie nameraných hodnôt

Priamo z aplikácie MyVitalis2 je možné namerané hodnoty odoslať priateľom, rodine nebo lekárovi.

Komplexné sledovanie osobných zdravotných funkcií

Pomocou aplikácie dokážete komplexne sledovať merania celej rady životne podstatných hodnôt, evidenciu fyzickej aktivity a príjem energie v potrave. Na to nadväzuje funkcionalita plánovania osobných cieľov, sledovanie ich plnenia a plánovanie konkrétnych aktivít.

Aplikáciu si môžete pohodlne stiahnuť priamo z aplikačného store:

Nezávislosť merania

Pokiaľ práve nemáte svoje mobilné zariadenie po ruke, nevadí. Váha HS3 v sebe ukladá hodnoty posledných 200 meraní a vašu hmotnosť bude ukazovať na displeji. Akonáhle sa kedykoľvek neskôr bezdrôtovo spojí pomocou Bluetooth s aplikáciou iHealth MyVitals2 vo vašom mobilnom zariadení, všetky namerané dáta sa prenesú automaticky.

Užívateľské účty

V rámci aplikácie iHealth MyVitals2 je možné merať hodnoty jednorázovo alebo si založiť užívateľský účet a nechať zariadenie merané hodnoty automaticky ukladať do pamäti. Na jednom zariadení sa dá vytvoriť užívateľské účty viacerým užívateľom a viesť napríklad záznamy celej rodiny. Každý užívateľ zadá vo svojom účte ďalšie veličiny ako telesnú výšku a vek, ktoré napomáhajú lepšie vyhodnocovať namerané hodnoty.

Cloud účet

Pokiaľ si na stránkach výrobcu iHealth založíte svoj online užívateľský účet a spojíte ho so svojim účtom na vašom mobilnom zariadení, môžete všetky úkony vrátane sledovania nameraných hodnôt vykonávať tiež z vášho počítača. V prípade straty alebo poškodenia mobilného zariadenia tak neprídete o svoje namerané osobné hodnoty. Jednoduchým prepojením viacerých zariadení s online účtom, napríklad smartfónu a tabletu, potom môžete merania vykonávať s akýmkoľvek z pripojených zariadení a výsledky sledovať na všetkých ostatných.

Technická špecifikácia

  • Meranie osobnej hmotnosti a indexu BMI
  • Povrch z tvrdeného skla
  • Podpora aplikácií iHealth MyVitals 2 alebo iHealth MyVitals (staršia verzia) - pre iOS a Android zadarmo
  • Bezdrôtový prenos údajov do mobilného zariadenia pomocou Bluetooth 3.0
  • Max merateľná hmotnosť: 150 kg
  • Napájanie: 4x batérie AAA
  • Jednotky: libry/kilogramy

Kompatibilné mobilné zariadenia

Apple iOS verzia 5.0 a vyššia

  • iPhone 6/6 Plus, 5S/5C, 5, 4S, 4, 3GS
  • iPad Air, Mini, 4.gen, 3.gen, iPad 2
  • iPod touch 5.gen, 4.gen

Väčšina zariadení s Android OS verzia od 3.0 vyššie napríklad

  • Samsu Mega 6.3, Galaxy S5 SM-G9008V, Galaxy S4 GT-I9500, Galaxy S4 GT-I9505, Galaxy S3 SGH-I9300, Galaxy S3 SCH-1535, Galaxy Note3 SM-N9006, Galaxy Note2 SCH-I605
  • HTC One M7, Droid DNA
  • LG Nexus 4, LG Nexus 5

Obsah balenia

  • Bezdrôtová váha iHealth HS3
  • 4 x alkalické batérie AAA
  • Stručný návod

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.

{"Obľúbené kategórie":[["Akváriové odkalovače","https://akvariove-odkalovace.heureka.sk/"],["Organizéry káblov","https://organizery-kablov.heureka.sk/"],["Natáčky do vlasov","https://natacky-do-vlasov.heureka.sk/"],["Lehátka pre bábätká","https://detske-lehatka.heureka.sk/"],["Elektrické natáčky do vlasov","https://elektricke-natacky-do-vlasov.heureka.sk/"],["Farby na sivé vlasy","https://farby-na-vlasy.heureka.sk/f:36345:33931046/"],["Dámske prechodné bundy","https://damske-bundy.heureka.sk/f:37141:1/"],["Dávkovače saponátov 300 ml","https://davkovace-saponatov.heureka.sk/f:34539:300/"],["Multifunkčné kolísky","https://kolisky.heureka.sk/f:29892:1/"],["Podlahové ventilátory","https://ventilatory.heureka.sk/f:5086:8996335/"]],"Vybrané značky":[["iHealth iHealth","https://ihealth.heureka.sk/f:21589:626638/"],["iHealth Beurer","https://ihealth.heureka.sk/f:21589:8335344/"],["iHealth Contec","https://ihealth.heureka.sk/f:21589:8556725/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať olovenú záťaž alebo brok?","https://olovene-zataze-a-broky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-olovenu-zataz-alebo-brok/"],["Ako vybrať elektrickú gitaru?","https://elektricke-gitary.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-elektricku-gitaru/"],["Ako vybrať pánske spodné prádlo?","https://boxerky-tanga-slipy.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-panske-spodne-pradlo/"]],"Vybrané produkty":[["Emeru 5 x Pásky pre nalepenie LCD bez úchytov","https://displeje-pre-notebooky.heureka.sk/emeru-5-x-pasky-pre-nalepenie-lcd-bez-uchytov/"],["Fortum 4775016","https://rezacky-trubiek.heureka.sk/fortum-4775016/"],["Condor Tuniak kúsky vo vlastnej šťave plechovka 170 g","https://konzervovane-ryby.heureka.sk/condor-tuniak-kusky-vo-vlastnej-stave-plechovka-170-g/"],["Small Animals košík travní pletené 15 x 10 x 15 cm","https://domceky-pre-hlodavce.heureka.sk/small-animals-kosik-travni-pletene-15-x-10-x-15-cm/"],["Červa Bunting Black Evolution","https://pracovne-rukavice.heureka.sk/cerva-bunting-black-evolution/"],["H2VODA HG-1200","https://filtracne-kanvice-a-flase.heureka.sk/h2voda-hg-1200/"],["adidas Teamsport Milano 23","https://stulpne-a-ponozky.heureka.sk/adidas-teamsport-milano-23/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}